Sastāvdaļas:
Vistas aknas – 250 gr.
Ledus salāti – 150 gr.
Parmezāna siers – 50 gr.
Ķiršu tomāti – 150 gr.
Balzāmetiķis – 20 ml.
Olīveļļa
Sāls
Gatavošana:
- Atdala no ledus salāta galviņas dažas lapas, ar rokām saplēš vidēja izmēra gabalos un izliek salāttraukā.
- Ķiršu tomātus sagriež ceturtdaļās.
- Sarīvē Parmezāna sieru uz rupjās rīves.
- Eļļas pilē apcep aknas vai vāra līdz gatavībai.
- Tomātus un siltas aknas pievieno salātu lapām, pasāla un aizdara ar balzāmetiķi, samaisa.
- Pasniedz, pārkaisot ar rīvētu sieru.
Labu apetīti!
Iepatikās! Padalieties ar draugiem!
[…] LASI VĒL: Diētiskas vakariņas – Siltie salāti ar vistas aknām Uz 100 gramiem – 108.86 kcal! […]